måndag 6 juli 2009

Sex tecken...

... på att du börjar närma dig 30.

Ett. Cykelsadeln blir bara högre och högre. Eller är det jeansen som blir tajtare och tajtare. Eller är det stelheten som gör på- och avstigningen till ett riskfyllt äventyr?

Två. Alla trappor blir bara längre och längre. Fram tills att man är 26-27 är trappor något man springer uppför och blir lite lätt andfådd av. Nu (när man är 29 drygt) innebär dom svettpärlor, andnöd, hög puls och onda knän.

Tre. Av någon anledning vet man vad Novalucol, Samarin och Rennie är. Ölkonsumtion har numera fler baksidor än bara en trött söndag i sängen och en av dom stavas långvarig näst intill kronisk halsbränna...

Fyra. Att åka bil långsamt och titta på hus är kul. Att åka bil fort är tråkigt.

Fem. Du kan tänka dig att låna din mammas symaskin för att laga hålet i Lee-jeansen, eftersom dom efter fyra-fem år sitter så jävla bra att du inser att du sannolikt aldrig kommer att hitta ett par lika sköna. Notera! Det handlar inte om snålhet, det handlar om åldersrelaterad uppskattning av komfort.

Sex. Läs punkt 5 här så förstår du.

Källa: Simon Erikssons liv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Köpa öl från Tyskland online

Letar du efter klassisk och "äkta" tysk öl så kan jag tipsa om Hier-Gibts-Bier.de . Det är en bra ölbutik online som erbjuder bla ...